Blog

Fotoschool - Leer om mooie advertentiefoto's te maken

Vaak zorgen de foto's van je appartement voor de eerste indruk bij degenen die naar je advertentie kijken.

Zo word je een succesvolle woningruiler

We raden je aan om over een aantal dingen na te denken voor een geslaagde appartementenruil.5

Tien tips voor een geslaagde woningruil

Wij van Woningruil24.nl hebben uitgebreide ervaring met woningruilen. Hier delen we onze beste tips die we door de jaren heen hebben verzameld.

De beste tips van de ruilcoach!

Van woning ruilen is in feite vrij eenvoudig, maar toch kan het best wat tijd in beslag nemen en soms kun je wel wat hulp gebruiken. Hier hebben we de beste tips van onze eigen ruilcoach verzameld, die niet alleen maar dagelijks onze adverteerders helpt met hun ruils, maar zelf ook via Woningruil24....

Eindelijk woont opa dichtbij!

Lana's ruilverhaal begon een aantal jaar geleden, toen ze samen met haar broers en zussen van Schagen naar Amsterdam verhuisde. In die tijd woonde hun vader in Rotterdam. Dat was ver van de familie in Amsterdam en hij vond de afstand maar niets. Hij voelde zich steeds eenzamer, wat ook veel impact h...

Zo vinden we een geschikt appartement voor je.

Elke dag ruilen gemiddeld tien personen van woning bij ons - via een directe ruil, een driehoeksruil of een handmatige, directe ruil. Hier gaan we in op de verschillende begrippen - en leggen we uit hoe we je matchen met een nieuw appartement.

Woon je in een huurappartement en ga je uit elkaar?

Huwelijk en relaties zijn tegenwoordig niet meer zoals vroeger. Onze manier van samenleven, en niet samenleven, is aan het veranderen. Soms is een scheiding de enige oplossing. Ook als je op een goede manier uit elkaar gaat, is het een moeilijke periode die lastig kan zijn om door te komen.