Saskia ruilde van een 3-kamerwoning naar een 2-kamerwoning in Den Haag

Om persoonlijke redenen wilde Saskia Holthuis verhuizen naar een nieuwe wijk in Den Haag. Hier verteld ze over haar woningruil en haar ervaring met ons produkt:

Wat had je voor woning en waar was je naar op zoek?
Ik had in Duindorp een drie kamer portiekwoning, begane grond, met balkon. De enige wens die ik had, was te blijven in de regio Den Haag aangezien ik daar werk had en een leuk netwerk van vrienden. Natuurlijk droomde ik van een eigen tuintje maar besefte me goed dat ik niet in de positie verkeerde om veel eisen te stellen. De regio Den Haag was een wens, maar ik had ook op andere plekken een woning geaccepteerd.

Hoe ging het toen je in contact kwam met de woningruiler via onze site?
Ik kreeg al vrij snel een aantal reacties, waaronder ook die van een woningruiler uit Den Haag. De andere reacties vielen af omdat de huur van de aangeboden woningen te hoog was voor mij. De reactie van woningruiler uit Den Haag leek te mooi om waar te zijn, regio Den Haag, vergelijkbare huurprijs en dus een tuintje.. We hebben daarna vrij snel contact gelegd met elkaar, eerst via de mail/chat van Woningruil24, later via app en daarna telefonisch.

Hoe voelde het toen de ruil geheel was afgerond en je verhuisd was? 
Sinds dag 1 dat ik verhuisd ben naar de nieuwe woning, is er een enorme last van mij afgevallen. Ik voel mij weer veilig in Den Haag. Ik werk weer, slaap weer goed en voel mij een gezegend mens. Zonder jullie was dit niet gelukt!!!

Hoe vond je het aanbod op Woningruil24?
Het aanbod vond ik verrassend groot. Zelfs nadat ik contact had opgenomen met de persoon met wie ik had geruild, kreeg ik een aantal interessante reacties, dus ik merkte dat de site druk was, wat leuk is om te zien.

Wil je ook naar Den Haag verhuizen? Hier zie je alle woningen die nu beschikbaar zijn.

Wil jij ook je huurwoning ruilen?

  • Woningruils aangepast naar jouw wensen
  • Hulp tijdens het gehele process
  • Twee minuten om je te registreren
Ga gratis aan de slag