Algemene voorwaarden

De voorwaarden van Woningruil24.nl voor jou als adverteerder en als gebruiker van de diensten op Woningruil24.nl. Naast deze voorwaarden, geldt voor jou als gebruiker van Lägenhetsbyte Sverige AB ook ons cookiebeleid dat op dat moment van kracht is en voorwaarden die door Lägenhetsbyte Sverige AB afzonderlijk kunnen worden verstrekt. Door je te registreren op Woningruil24.nl, ga je akkoord met de volgende voorwaarden.

Adverteren

Wanneer je je registreert op Woningruil24.nl, krijg je de mogelijkheid om een woningadvertentie te plaatsen op Woningruil24.nl. Naast adverteren is ook matching op ons digitale platform bij de dienst inbegrepen. Woningruil24.nl is de grootste woningruilsite van Nederland. Ons doel met de dienst is om mensen te helpen met elkaar van woning te ruilen. Voor de adverteerdienst geldt in het bijzonder wat hier onder punt 1 staat vermeld, en anderszins wat er in deze algemene voorwaarden staat vermeld.

Garanties

Woningruil24.nl geeft geen garantie dat je erin slaagt om je woning via de dienst te ruilen. Wij geven ook geen enkele garantie voor het aantal ruilvoorstellen en/of matchende ruilen dat je krijgt.

Inhoud

Je bent zelf verantwoordelijk voor de informatie en het materiaal dat je publiceert. Volgens de Nederlandse wet is het verboden om geld aan te bieden of te eisen voor het ruilen van huurwoningen. Het promoten van eigen of andere activiteiten in advertentieteksten of berichten op de site is verboden. De woningfeiten van de advertentie moeten overeenkomen met het huurcontract/de objectbeschrijving.

Woningruil24.nl behoudt zich het recht voor om:

  • alle advertenties te bekijken
  • de inhoud van de advertentie te wijzigen als deze als ongepast kan worden beschouwd of als de advertentieregels niet worden gevolgd
  • advertenties of gebruikers te deactiveren als de regels voor adverteren niet worden gevolgd
  • door jou verstrekte informatie over jezelf, je appartement en wensen op
  • te slaan en actieve advertenties en de bijbehorende foto's te publiceren op andere plekken dan Woningruil24.nl

Er worden doorlopend willekeurige of aangekondigde controles uitgevoerd.

Storingen

Omdat onze webpagina's worden geïndexeerd door zoekmachines kan het voorkomen dat je ruiladvertentie op zoekpagina's wordt gepubliceerd. Woningruil24.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele tekortkomingen in de door ons verstrekte informatie, of voor eventuele downtime of bugs die kunnen optreden.

Betaling

- Betalen met Klarna

Samen met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we de volgende betalingsopties aan waarbij de betaling rechtstreeks aan Klarna wordt gedaan:

  • Direct betaling: Direct betaling is gebaseerd op automatische incasso en uw account wordt gedebiteerd in verband met het activeren/upgraden van uw advertentie of wanneer u een van de extra diensten koopt die Lägenhetsbyte Sverige AB aanbiedt. In het geval van een abonnement wordt het bedrag in rekening gebracht bij verlenging van het abonnement. In het geval van een abonnement wordt het bedrag in rekening gebracht bij verlenging van het abonnement.
  • Kaartbetaling: Het bedrag wordt op uw kaart gereserveerd en bij aanvang van de dienst in rekening gebracht. Bij het abonneren wordt het bedrag in rekening gebracht bij de start / verlenging van het abonnement of wanneer u een van de extra diensten koopt die Lägenhetsbyte Sverige AB aanbiedt.
  • Betaal binnen 14 dagen: De betalingstermijn is 14 dagen vanaf de beschikbaarheidsdatum van de dienst. De volledige voorwaarden vind je hier.

U kunt hier meer informatie over Klarna vinden en hun gebruiksvoorwaarden hier lezen.

Om een ​​reeks verschillende betalingsopties aan te bieden, moeten we uw persoonlijke, contact- en bestelgegevens delen met de aanbieder van elke betalingsdienst. We raden u aan ons privacybeleid te lezen.

Het gebruik van deze informatie is gereguleerd in overeenstemming met de huidige wetgeving inzake gegevensbescherming en het privacybeleid van Klarna.

Betaalvoorwaarden

Klarna: Bij betaling met Klarna gelden de inkoopvoorwaarden van Klarna. Deze kunt u hier lezen. Voor meer informatie over uw aankoop verwijzen wij u naar 'Mijn Klarna'.

Verwerking van persoonsgegevens

De toegang van Woningruil24.nl tot jouw persoonsgegevens in overeenstemming met hetgeen in deze voorwaarden is vermeld, is een voorwaarde voor jouw gebruik van Woningruil24.nl en een voorwaarde voor het leveren van onze diensten. Als je onze verwerking van jouw persoonsgegevens of onze algemene voorwaarden niet kunt accepteren, dien je je te onthouden van advertenties en anderszins gebruik van Woningruil24.nl.

Woningruil24.nl verzamelt, registreert, bewaart en verwerkt verder persoonsgegevens die je verstrekt wanneer je je registreert op Woningruil24.nl, een advertentie plaatst, een bewaking van advertenties aanmaakt, op een advertentie reageert, je registreert voor Ruilverzoeken of andere activiteiten uitvoert in het kader van de diensten op Woningruil24.nl.

Woningruil24.nl verwerkt ook persoonsgegevens die worden verzameld wanneer je verschillende diensten op Woningruil24.nl gebruikt, zo registreert Lägenhetsbyte Sverige AB bijvoorbeeld welke functies je gebruikt, welke pagina's je bezoekt en hoe je je gedraagt ​​op Woningruil24.nl en je geschatte geografische locatie, onder andere gebaseerd op het IP-adres dat je gebruikt. Bovendien kan Lägenhetsbyte Sverige AB informatie ontvangen uit andere bronnen, bijvoorbeeld van adverteerders van reclame-, analyse- en meetinstrumenten, evenals van andere leveranciers en partners.

Verwerking van persoonsgegevens – adverteren

Rechtsgrondslag en doeleinden van de verwerking

Woningruil24.nl verwerkt je persoonsgegevens, zoals naam, Burgerservicenummer, contactgegevens (bijv. adres, e-mailadres, telefoonnummer), betaalgegevens en technische informatie over je apparatuur (bijv. IP-adres, apparaat-ID, browserinstellingen, besturingssysteem, schermresolutie en platform) evenals informatie in je advertentie, zoals foto's en tekst, om de overeenkomst met jou na te kunnen komen. Dit betekent dat Woningruil24.nl een inlogfunctie creëert, je identiteit waarborgt, zorgt voor correcte en bijgewerkte informatie, je keuzes beheert (je profiel en instellingen), je in staat stelt advertenties te publiceren en te bewaken, de betaling beheert in verband met je gebruik van de dienst, reageert op jouw berichten en misbruik van de dienst voorkomt en onderzoekt, pogingen tot illegaal inloggen voorkomt of andere maatregelen die bij wet of onder onze algemene voorwaarden verboden zijn en onze IT-omgeving beter beschermt tegen aanvallen en inbreuk. Het doel van de verwerking is om de dienst Woningruil24.nl te verlenen en te beheren, om communicatie van jou te beheren en beantwoorden en om misbruik van de dienst te voorkomen, te onderzoeken en te beperken.

Daarnaast kunnen je persoonsgegevens eventueel worden verwerkt, zoals leeftijd, geslacht, woonplaats, correspondentie en feedback met betrekking tot de dienst, aankoop- en door gebruikers gegenereerde gegevens, technische informatie over je apparatuur (bijv. IP-adres, apparaat-ID, browserinstellingen, besturingssysteem, schermresolutie en platform) en informatie over hoe je contact met ons hebt gehad met behulp van een zogenaamde afweging van belangen. Dit betekent dat Woningruil24.nl de dienst aanpast om gebruiksvriendelijker te worden, gegevens produceert om ons bedrijf te verbeteren en de gegevens analyseert die we voor dit doel verzamelen. Het doel van de verwerking is om ons bedrijf te evalueren, ontwikkelen en verbeteren. In dat geval vindt de verwerking van je persoonsgegevens plaats om te voldoen aan ons gerechtvaardigde belang bij het verbeteren van jouw gebruikerservaring en bij het evalueren, ontwikkelen en verbeteren van het bedrijf. Op basis van een afweging van belangen kunnen we je persoonsgegevens zoals naam en contactgegevens (bijv. adres, e-mailadres en telefoonnummer) ook verwerken om je aanbiedingen, nieuws en inspiratie te kunnen bieden. In dit geval vindt de verwerking plaats om te voldoen aan ons gerechtvaardigde belang om in contact te blijven met onze abonnees, om onze dienst aan onze abonnees te verkopen en om toegevoegde waarde te creëren voor onze abonnees. Ook onze publicatie van actieve advertenties en bijbehorende foto's op andere sites dan Woningruil24.nl vindt plaats met de ondersteuning van een afweging van belangen. De verwerking vindt in dat geval plaats om ons gerechtvaardigd belang te vervullen om je extra publiciteit te geven voor je advertentie, om de dienst te verkopen en om jouw ervaring met de dienst te verbeteren.

Verder kunnen je persoonsgegevens, zoals naam, Burgerservicenummer, contactgegevens (bijv. adres, e-mailadres en telefoonnummer), betaalinformatie en correspondentie worden verwerkt om aan onze wettelijke verplichtingen te voldoen. Dit betekent een dergelijke verwerking die nodig is om aan onze wettelijke verplichtingen te voldoen volgens wettelijke vereisten, arresten of overheidsbeslissingen.

Woningruil24.nl maakt ook gebruik van verschillende e-mail- en sms-functies om het voor onze adverteerders en voor ons van Woningruil24.nl makkelijker te maken. Het gebruik van je persoonsgegevens voor dergelijke e-mails en sms-berichten veronderstelt dat je toestemming hebt gegeven voor de verwerking. Als je een dergelijke toestemming hebt gegeven, kun je deze op elk gewenst moment intrekken door je hiervoor vanuit je account af te melden, of door contact met ons op te nemen, zie Bedrijfsinformatie hieronder. Een intrekking van je toestemming heeft geen invloed op de verwerking van je persoonsgegevens die heeft plaatsgevonden voordat je de toestemming intrekt.

Categorieën van ontvangers aan wie persoonsgegevens kunnen worden verstrekt

Woningruil24.nk kan je gegevens bekendmaken aan andere bedrijven binnen dezelfde groep als Woningruil24.nl en aan een leverancier die door Woningruil24.nl is ingehuurd voor verwerking namens ons in overeenstemming met de hierboven vermelde doeleinden. Woningruil24.nl is er bij eventuele verwerking van jouw persoonsgegevens, die plaatsvindt door een dergelijke leverancier, verantwoordelijk voor dat dit gebeurt in overeenstemming met de huidige wetgeving inzake gegevensbescherming en alleen voor de doeleinden die in deze voorwaarden worden beschreven.

Woningruil24.nl kan je gegevens bijvoorbeeld bekendmaken aan betaaldienstaanbieders, facturatiedienstverleners en, indien van toepassing, incassodienstverleners om betalingen af ​​te handelen voor jouw gebruik van de diensten van Woningruil24.nl en aan systeem- en gegevensopslagaanbieders. Bovendien kunnen je gegevens ook worden bekendgemaakt aan andere partners, zoals advertentieklanten en analyse- en meetinstrumenten om je gebruikerservaring en onze diensten te verbeteren en om je relevante advertenties en persoonlijke aanbiedingen te bieden wanneer je Woningruil24.nl bezoekt, maar ook voor het doel om je relevante en persoonlijke advertenties van ons te bieden wanneer je andere websites bezoekt.

Woningruil24.nl kan je persoonsgegevens ook delen met bepaalde bedrijven die onafhankelijk verantwoordelijk zijn voor persoonsgegevens, zoals overheidsinstanties (politie, belastingdienst of andere autoriteiten) als we hiertoe wettelijk verplicht zijn of in geval van een vermoeden van een misdrijf, en bedrijven die betaaloplossingen aanbieden (bijv. bedrijven die betalingen verwerken, banken en andere aanbieders van betaaldiensten). Wanneer je persoonsgegevens worden gedeeld met een bedrijf dat onafhankelijk verantwoordelijk is voor persoonsgegevens, zijn het privacybeleid en het beheer van persoonsgegevens van dat bedrijf van toepassing.

Opslag en uitdunning van persoonsgegevens

Voor zover je persoonsgegevens buiten het grondwettelijk beschermde gebied van Woningruil24.nl worden verwerkt, worden ze gesorteerd of geanonimiseerd in verband met de beëindiging van je abonnement of wanneer je abonnement 24 maanden inactief is geweest, en met betrekking tot de verzamelde informatie om de communicatie van jou te beheren en te beantwoorden tot 12 maanden nadat de zaak waarop de communicatie betrekking heeft is afgesloten, met betrekking tot informatie die is verzameld om misbruik van de dienst te voorkomen, te onderzoeken en te beperken binnen 24 maanden na verzameling. Je persoonsgegevens kunnen worden opgeslagen nadat je abonnement is beëindigd als vereisten voor extra opslag worden gevonden in andere wetten, zoals de boekhoudplicht.

Verwerking van persoonsgegevens – Klarna

Om u de betaalmethoden van Klarna aan te bieden, kunnen we bij het afrekenen uw persoonlijke gegevens in de vorm van contactgegevens en bestelinformatie met Klarna delen, zodat Klarna kan beoordelen of u de betaalmethoden kunt kiezen en om ze voor u aan te passen. Uw persoonlijke gegevens die worden gedeeld, worden verwerkt in overeenstemming met Klarna's eigen database.

Cookies

Woningruil24.nl maakt ook gebruik van functionele en analyse-/marketingcookies op de website. Analyse-/marketingcookies worden gebruikt voor statistische en marketingdoeleinden en voor productontwikkeling om je goed advies en tips te geven over diensten en relevante advertenties op basis van je interesses en gedrag wanneer je onze diensten gebruikt en met als doel de marketingtrends te analyseren en begrijpen en daarmee Woningruil24.nl, aanbiedingen en diensten te verbeteren, zie ons cookiebeleid. Het gebruik van je persoonsgegevens voor dit doel (d.w.z. webanalyse en online gedragsmarketing) is ook gebaseerd op jouw toestemming. Je kunt je toestemming op elk gewenst moment intrekken door je cookie-instelling in je browser te wijzigen, zie ons. cookiebeleid.

Derde partij

Als je ervoor kiest om in te loggen of je te registreren met een derde partij service (bijv. Facebook, Google, Apple), zullen we gegevens ontvangen van deze leveranciers. De gegevens die we verwerken van de derde partij zijn ID, e-mailadres en profielfoto.

Overdracht aan derde landen

Woningruil24.nl kan eventueel je persoonsgegevens doorgeven aan derde landen (d.w.z. landen buiten de EU/EER) door het gebruik van bepaalde diensten (hieronder vermeld). Deze diensten hebben passende en geschikte beschermingsmaatregelen genomen door middel van hun Privacy-Shield-certificering en verzekeren via de overeenkomst met de diensten van Woningruil24.nl een adequaat beschermingsniveau voor je persoonsgegevens. Zie voor meer informatie over deze beschermingsmaatregelen: se:

Je persoonsgegevens kunnen ook worden overgedragen aan derde landen in het geval dat de dienstverleners die zijn ingehuurd door Woningruil24.nl op hun beurt een onderaannemer inhuren om de diensten uit te voeren. In dat geval zullen onze dienstverleners ervoor zorgen dat de overdracht plaatsvindt in overeenstemming met de huidige wetgeving inzake gegevensbescherming en dat daarmee een voldoende beschermingsniveau wordt bereikt.

Recht op toegang tot persoonsgegevens, correctie etc.

Je hebt het recht om informatie te ontvangen over en een kopie van je persoonsgegevens die worden verwerkt door Woningruil24.nl. Je hebt ook het recht om Woningruil24.nl te verzoeken de persoonsgegevens die je als onjuist of onvolledig beschouwt, te corrigeren, blokkeren, beperken of verwijderen.

In gevallen waarin we een belangenafweging als rechtsgrondslag voor een bepaald doel gebruiken, heb je de mogelijkheid om bezwaar te maken tegen de verwerking.

Je hebt het recht om je persoonsgegevens die door Woningruil24.nl worden verwerkt, in een algemeen machinaal leesbaar formaat te verkrijgen. Als het technisch mogelijk is, wat wordt bepaald door Woningruil24.nl, heb je ook het recht om je persoonsgegevens die worden verwerkt door Woningruil24.nl aan een andere persoonsgegevensverantwoordelijke over te dragen, bijvoorbeeld als je overschakelt naar een andere dienst die vergelijkbaar is met Woningruil24.nl.

Om je rechten zoals hierboven uit te oefenen of als je vragen hebt over onze verwerking, kun je ons schrijven op het adres dat wordt vermeld onder het kopje Bedrijfsinformatie hieronder.

Verantwoordelijkheid voor persoonsgegevens

Woningruil24.nl is persoonsgegevensverantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens door het bedrijf

Onregelmatigheden op de site

Bij Woningruil24.nl gelden dezelfde regels als overal. Zwart geld, illegale bedreigingen, discriminatie, intimidatie en schendingen zijn ten strengste verboden en niet in de laatste plaats illegaal. Woningruil24.nl behoudt zich het recht voor om alle gesprekken op de site te lezen, met als doel om bijvoorbeeld illegale handel tussen ruilers te stoppen.

Neem contact op met onze klantenservice als je vindt dat je aan een van bovenstaande situaties bent blootgesteld.

Voeg zoveel mogelijk informatie toe als je contact met ons opneemt. Om te kunnen handelen is het van belang dat de informatie schriftelijk, via een screenshot, e-mail, sms of de berichtfunctie op de site beschikbaar is en dat we een advertentienummer krijgen voor de opvolging van de zaak. Als het alleen om een verbale situatie gaat, is het helaas moeilijk om van onze kant actie te ondernemen.

Het is niet toegestaan ​​om de platforms van Woningruil24.nl te gebruiken om reclame te maken voor of te linken naar concurrerende platforms en diensten. Lägenhetsbyte Sverige AB behoudt zich het recht voor om accounts te deactiveren die niet voldoen aan de vastgestelde richtlijnen en de algemene voorwaarden.

E-mail ons op info@woningruil24.nl als je hierover een melding wilt maken of als je meer informatie wilt.

Wijziging van de algemene voorwaarden

We kunnen onze algemene voorwaarden te allen tijde bijwerken en wijzigen. Updates van onze algemene voorwaarden worden gepubliceerd op Woningruil24.nl en de laatste versie van de algemene voorwaarden is altijd beschikbaar op Woningruil24.nl. Voordat een wijziging van kracht wordt, word je altijd op Woningruil24.nl en via e-mail geïnformeerd. Als de wijzigingen van groot belang zijn, word je hiervan tijdig op de hoogte gebracht, voordat de wijzigingen van kracht worden en zullen we de betekenis van de wijzigingen toelichten. Als de bijgewerkte algemene voorwaarden niet door jou worden goedgekeurd, heb je altijd het recht om je abonnement op te zeggen.

Bedrijfsinformatie

Woningruil24.nl

Orgnr: 556685-6018. e-post: info@woningruil24.nl.