Vragen en antwoorden

  1. hulp / Abonnement en account / Wat zijn de kosten?

Wat zijn de kosten?

Hoeveel het kost om te adverteren op woningruil24.nl hangt af van waar in het land je woont. Woon je in een grote stad als Amsterdam? Dan zijn er verschillende soorten abonnementen met verschillende prijzen, waarover je hieronder meer leest.

Amsterdam e.o, Rotterdam e.o, Den Haag e.o, Utrecht e.o
  • Maand - €19.90 elke 30 dagen
  • 3 Maanden - €39.95 elke 90 dagen
  • 6 Maanden - €69.95 elke 180 dagen

Wanneer je je advertentie activeert, kies je hoe vaak je je abonnement automatisch wilt verlengen. Je advertentie wordt vervolgens geactiveerd totdat je ervoor kiest je abonnement op te zeggen. Er is geen verbintenisperiode of opzegtermijn en je kunt je abonnement op elk moment opzeggen.

Abonnement

Wanneer je je advertentie activeert, wordt er een abonnement gestart dat loopt totdat je het opzegt.

Betalen via Klarna

Samen met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we de volgende betalingsopties aan waarbij de betaling rechtstreeks aan Klarna wordt gedaan:

  • Betaal Direct: Betaal Direct is gebaseerd op automatische incasso en wordt van je rekening afgeschreven in verband met het activeren/upgraden van je advertentie of wanneer je één van de extra diensten van Woningruil24 aanschaft. In het geval van een abonnement wordt het bedrag in rekening gebracht bij verlenging van het abonnement.
  • Kaartbetaling: Het bedrag wordt op je bankkaart gereserveerd en bij aanvang van de dienst in rekening gebracht. Bij een abonnement wordt het bedrag in rekening gebracht bij aanvang/verlenging van het abonnement of bij afname van één van de extra diensten die Woningruil24 aanbiedt.

Je kunt hier meer informatie over Klarna vinden en hun gebruiksvoorwaarden hier lezen.